Home
/ Onze trainers

Onze trainers

Peter Creemers
In 1976 ben ik begonnen met verschillende vechtsporten, uiteindelijk heb ik voor karate gekozen. Wado Karate was de sport die voor mij alles had. In 1982 startte ik met wedstrijden en in 1985 met lesgeven. Na mijn actieve wedstrijdperiode heb ik me helemaal toegelegd op het lesgeven, waarbij mijn achtergrond van militaire dienst, douane en politie goed van pas kwam. Van 2008 tot 2013 ben ik regiotrainer geweest van rayon zuid van de Karate Do Bond Nederland. Veilig en modern trainen is in het huidige karate een must daarom pas ik tijdens de lessen de nieuwste trainingsinzichten toe. Via workshops en symposia van onder andere Topsport Limburg (Olympisch steunpunt NOC/NSF) en buitenlandse trainingsstages blijf ik daarvan op de hoogte.

Danny Lambrechts
In 1986 ben ik begonnen met karate, dit was destijds bij de jeugdgroep van sportschool Otti Roethof. Na een aantal jaren trainen ben ik aan wedstrijden gaan deelnemen. Mijn grootste interesse gaat echter uit naar "traditioneel" wado-ryu, budo, weerbaarheid en zelfverdediging. Diverse cursussen en stages op het gebied van weerbaarheid en reality based zelfverdediging hebben mijn kennis versterkt. Naast het zelf trainen vind ik het mooi om deze prachtige kunst te delen.

Annelies Creemers
Ik ben begonnen in 1983 bij Otti Roethof. Al snel ging ik wedstrijden doen en behaalde diverse nationale titels. Op grond van mijn wedstrijdresultaten werd ik toegelaten tot de nationale selectie van de Karate Do Bond Nederland. In 1989 behaalde ik een zilveren medaille op de Europese kampioenschappen en in 1990 een bronzen medaille. Op het erepodium staan gaf een enorme kick. Dat gevoel wil ik doorgeven aan de mensen die bij ons trainen. Altijd voor het hoogste gaan en het beste uit je zelf halen.

Rik Verbeek
Tijdens de stageperiode (1994) van mijn studie ben ik Danny tegengekomen en zo kwam ik in aanraking met karate. In de voorgaande jaren had ik heel wat sporten fanatiek beoefend, maar na de eerste training was het meteen raak en heb ik mijn passie gevonden in karate. Het trainen voor wedstrijden, aanleren en begrijpen van technieken, goed zorgen voor lichaam en geest komt allemaal samen tijdens een training. Fanatiek als de eerste dag en gemotiveerd om nog veel meer te leren en te delen met diegenen die er voor openstaan.