Home
/ Inschrijven

Inschrijven

Inschrijven bij Fudoshin Roermond
Het is bij ons altijd mogelijk om een aantal proeflessen te volgen. Zo kun je een goed beeld krijgen wat Fudoshin te bieden heeft.

Vind je het leuk en wil je lid worden, dan kun je onderstaand formulier downloaden, invullen en bij ons inleveren. Onderaan de pagina kunt u ook het KBN inschrijfformulier downloaden of rechtstreeks digitaal registreren.
Inschrijfformulier Fudoshin Roermond (PDF)

Inschrijven bij Karate Bond Nederland (KBN)
Fudoshin is aangesloten bij Karate-do Bond Nederland (KBN). De KBN is de landelijke organisatie die belangen behartigt voor alle aangesloten clubs en individuele leden. De KBN organiseert toernooien op verschillende niveau's, biedt talenten mogelijkheden tot het bereiken van de karatetop, verzorgt opleidingen van Dojo Assistent tot Karateleraar en leidt daarnaast ook scheidsrechters op. Daarnaast biedt de KBN de mogelijkheid om danexamen te doen (minimaal 3 jaar lid zijn).

Wij vinden het belangrijk dat nieuwe leden (en ook bestaande leden) allemaal bij de bond aangesloten worden.

Als alle karateka’s zich in Nederland sterk maken in één overkoepelende bond, kan de KBN méér doen; meer stages voor leden organiseren, meer breedtesportactiviteiten ontwikkelen zoals competities, onze sport promoten en meer topsportkarateka's opleiden en naar het buitenland uitzenden.
KBN contributie
Online aanmelding of
Inschrijfformulier KBN (PDF) inleveren op de sportschool.
Ons aansluitnummer is 03-224

Inschrijven voor een cursus Weerbaarheid
Stuur een email naar weerbaar[at]fudoshin.nl. Al uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Meer informatie over de cursus vindt u onder weerbaarheid.